Ai probleme cu sinusurile sau sinuzita iti da batai de cap? Cum poti scapa de ea cu acest cocktail din 4 ingrediente pe care le ai in bucataria ta

05 03. 2017, 10:41

Sinuzita este o boala urata care iti ia tot cheful. Sinusurile tale se inflameaza, apare infectia in 3 puncte ale fetei si te doare capul ingrozitor. Daca stii ca ti se intampla asta des, sigur ai si cateva pastile la indemana.

Doctorul Louis Papa de la Centrul medical Rochester din New York a marturisit pentru HEALTH de ce apar durerile de cap cand oamenii au sinuzita: „Creierul este obisnuit sa aiba un cap mai usor si simetric fara acel mucus si acele umflaturi care se produc cand sinusurile sunt bolnave. Cand te apleci in fata, mucusul si membrana lui schimba modul in care creierul tau interpreteaza pozitia si greutatea capului, si da senzatia de fata plina si dezechilibru sau ameteala.”

Dar de ce sa nu folosesti un remediu naturist care nu iti afecteaza ficatul asa cum o fac pastilele? Poti combate sinuzita cu 5 ingrediente pe care le ai in bucatarie: